tiistai 9. heinäkuuta 2013

Mall of America

Lauantaina siis lahdettiin shoppailemaan Meganin, sen aitin ja Meganin kaverin kanssa Mall of Americaan. Se on USA:n suurimpia ostoskeskuksia, sisalle mahtuu huvipuistot ja kaikki mahdollinen! Siina saikin sitten jalat kipeaks. Jos sielta et ois loytany jotaki etsimaas niin et sitten mistaan. Rahaa meni ja aika monen kassin kans me sielta lahdettiin.  Tuli todettua etta maailma on pieni, kun vastaan kaveli Menahgalaisia jatkia niin valtavassa paikassa. Illalla ajettiin Wolf Lakelle takaisin.

Sunnuntaina kaytiin hapseilla ja Hilde sai pallon paahansa. (Yllatys, yllatys..) Mutta siita huolimatta oli mukava ilta. Illan paatteksi kaytiin poikien talolla, ja voitteko kuvitella miten siistia siella oli kun talossa asu varmaan 10 jatkaa.

Tanaan ollaan siivottu ja nyt kirjotetaan tata blogia, vaikka tosin pitais olla pakkaamassa. Huomenna lahdetaan ajamaan Washingtoniin! Niin kivaa. 24h autossa kestaen toisiamme, siita se vasta riemu repaakin! Laitetaan siita sitten varmaan kuvia kun ollan palattu viikon paasta!


 





Parasta kaakaota/kahvia!


Lempikauppa. Disney<3








Lahelta liippas ettei naimisiin menty molemmat.


Hello Kitty ja Hilde ne yhteen soppii.

CANDIES




Meijan ostokset. :D

Hermot meni ku ei osata varata istumapaikkoja paluulennoille.
 
KIITOS
Hilde ja Jenniina

Ei kommentteja: