sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

onni onnettomuudessa

Heips taas.

Keskiviikkona oli tosi hyvä keli jälleen ja lähettiin Hilden, Kristan, Vilman ja Riikan kanssa pyörillä rannalle. Ruokaa, juomista, uimista, hyvää seuraa ja aurinkoo, perfect! Sieltä suunnattiin illaksi epävirallisille häpseille amerikkalaisten poikien kanssa. Oli hauska ilta lukuunottamatta pientä peurakolaria. Ajettiin pikkusen ylilastilla ja ylinopeutta hiekkatietä ja kohta kaikki rupes kiljumaan ja huutamaan. Meidän eessä oli peura. Ennen ku ehti tajuta mitä tapahtuu, kuulu kolahdus ja auto heittelehti tiellä. Auton ajaja Bruce jäi kattomaan sitä peuraa ja auto oli vähällä mennä ojaan. Se sai kuitenki käännettyä rattia jotenki kummasti ja me luisuttiin tietä pitkin kunnes auto pysähty poikittain tielle. Kenellekkään ei kuitenkaan käyny mitään, ilmeisesti ei autollekkaan. Good luck! Pakko myöntää, että sillä hetkellä olin kiitollinen että ratissa oli mies eikä nainen. :D
Torstaina vietettiin sitte vastapainoksi rauhallista koti-iltaa Hilden, Meganin ja koirien kanssa. Käytiin Dairy Queen:ssa jätskillä ja vähän shoppailemassa.
Perjantaina käytiin amishien luona. Ne on ihmisiä jotka ei käytä sähköä eikä mitään koneita. Ne kulkee hevoskärryillä paikasta toiseen ja kasvattaa ruokansa itse. Miehillä on parta ja hattu, naisilla mekko. Oli niin huvittavaa katottavaa! Ihan ku ne olis jumittunu aikaan 100 vuotta sitten. Niillä oli semmonen kauppa missä oli kaikkia jauhoja, mausteita ja muita vastaavia, sekä käsintehtyjä esineitä myynnissä. Mielenkiintosta!
Perjantaina myös ajettiin takaisin Minneapolikseen. Eipä muuta tälläkertaa.

Ei kommentteja: