torstai 18. heinäkuuta 2013

Back to Minneapolis

Täällä ollaan taas ihana Minneapolis. Tälläkertaa tosin vaan lyhyet yöunet, koska aamulla herätys viideltä ja autoon istumaan taas vaihteeks. Okei en kyllä yhtään valita, sillä matka vie meidät Chicagoon! Super kiva lähtee. :) Matkaseurana on Megan, hänen äiti ja me kaks hullua suomalaista. Aiotaan shoppailla, tsillata, katella paikkoja, kävellä ympäriinsä, ajella junilla, nauttia, kuvata yms. Uskonpa että tulee mukava reissu!
Ollaan tässä viime viikon aikana otettu aurinkoo, siivoiltu, kyläilty, ajeltu, nähty Menahgan poikia pitkästä aikaa ja ihmetelty että mihin aika on menny. Siinä se sitte onki, nimittäin niin kauan odotettu Amerikan matka. Mitä ihmettä niinku ihan oikeesti? Aika on menny NIIN nopeasti että huhuh! Viimeinen viikonloppu, viimeinen reissu Amerikassa.. Tuntuu tosi oudolta palata takas Suomeen. Miten sitä osaakaan elää enää siellä. :D Mutta tää viimenen viikko on ollu ainaki mulle myös kotiin ikävöimistä. Ei voi kiistää ettei aika täällä olis ollu aivan mahtavaa, mutta koti on aina koti. Ihana palata takasin kotiin ja nähä kavereita. <3
Jokatapauksessa täällä on enää 6pv jäljellä, joten me otetaa nii ilo irti Hilden kanssa viimesistä hetkistä ja itketään viimesenä päivänä. Tomin lukuisista yrityksistä huolimatta saada meidät jäämään tänne, taidetaan tulla molemmat kotiin viikon päästä! See you guys!
JENNIINA